Exclusive tours

Razvoj integralnega turističnega produkta Fotolov v vzhodni Sloveniji s pripadajočimi promocijskimi in komunikacijskimi razvojnimi aktivnostmiEU SKLAD ZA REGIONALNI RAZVOJ MGRT

O nas

Smo mlado in novo podjetje, ki je leta 2018 začelo delati na področju fototurizma. Ekipa Fotonaturja sestavljajo mladi in izkušeni pustolovci, ki imajo vse nekaj skupnega: ljubezen do narave in živali. Lastnik podjetja, Janez Žalig, je tudi izkušen fotograf. Potoval je po številnih destinacijah fototurizma po vsem svetu. Njegova največja želja je, da Slovenijo predstavi svetu. S svojimi številnimi živalskimi vrstami in raznoliko naravo je ena najlepših držav na svetu.

NAŠE POSLANSTVO Skrbeti za naravo in prosto živeče živali. Predstaviti Slovenijo fotografom in mu pokazati vse skrite kotičke naše čudovite dežele. Želimo sodelovati z nevladnimi organizacijami, ki si prizadevajo za ohranitev živalskih vrst in narave. S pomočjo fototurizma želimo ozaveščati in biti družbeno odgovorno podjetje, ki bo pomagalo nevladnim organizacijam in delovalo v smeri ohranjanja narave in živalskih živali.

NAŠA VIZIJA: Sodelovati z najboljšimi na tem področju in razvijati fototurizem v Sloveniji. V naslednjih 5 letih želimo postati ena največjih in najboljših podjetij na tem področju za Slovenijo in Hrvaško.

Lepote Slovenije

Kontaktirajte nas!

Prosimo, pošljite nam vaša vprašanja in stopili vam bomo v stik.
+386 40 433 945

Pokličite nas

info @ fotonatur.si

Pošljite nam e-pošto

Kontaktni obrazec